Allt det senaste inom teknik på Jeapie.com

Vi älskar teknik och allt som har med det att göra. Vi berättar om allt som har med teknik och tekniska produkter och vi håller alltid koll på de senaste trenderna inom teknik. Även om det finns mycket att hitta på internet om enstaka produkter, har vi hos oss samlat de bästa teknikämnena du kan hitta för att du inte ska behöva söka någon annanstans.

Vi tar dig igenom den tekniska djungeln, som när du exempelvis använder din röst, istället för att använda datorns eller telefonens knappar. Jeapie.com förklarar hur röstassistenter kan få uppgifter eller hur sökoptimering går till. Vi går igenom samtliga punkter på detaljnivå. Efter att du har blivit expert på varje del får du också ta del av alla de tester som vi har utfört för dinaönskemål. Eftersom vi utför regelbundna tester håller vi våra inlägg jämtuppdaterade.

What are the latest technologies in IT industry? - Quora
Teknikbloggen

Jeapie.com gör inlägg som handlar om nya produkter inom teknik som exempelvis Google Home. Teknik som har blivit populärare och populärare på senaste tiden är användandet av röstassistenter och som många tror är något som kommer att bli allt mer vanligt i framtiden.

Google Chromecast är en enhet som är till för att kunna se filmer från surfplatta till TV-skärm. Chromecast är en liten dongel som du ansluter till en TV via ett HDMI-uttag. Mobilen, surfplattan eller din dator kan användas för att styra din Chromecast. Därför kan det som visas på skärmen på enPC, smartphone eller surfplatta överföras till TV-skärmen och på så vis streama innehållet. Om du spelar upp videor via Chromecast, så laddas det automatiskt ner data från källor som är justerade för Chromecast, som skickas direkt till GoogleChromecast och som kommer att sköta allinformation och programvara på enheten som den används på. GoogleChromecast fungerar mer eller mindre som en komplett mottagare.

I sig själv gör den ingenting riktigt och har ingen direkt möjlighet att exempelvis ta bort appar och liknande. Istället väljer du vad som ska spelas upp på skärmen från surfplattan och väljer vilken GoogleChromecast som du vill streama från. Internet får Google Chromecast via Wi-Fi, vilket måste vara tillgängligt för att förbindelsen skall fungera helt. Förutom din Chromecast, så måste din mobiltelefon, ipad eller laptop vara ansluten till samma nätverk som det Wi-Fi din GoogleCast är. Vilket med största säkerhet kommer att vara hemma, där det vanligtvis är samma nätverk.

Att installera din GoogleChromecast är inte så svårt som det verkar. Det du gör är att du ansluter Chromecast till HDMI-porten på din TV och starta din strömning till den. Du gör det genom att ansluta USB-kabeln som följer med i USB-porten på din TV eller så kan du ansluta nätadaptern till ett eluttag. Tänkpå att Chromecast Ultra endast kan användas med ett eluttag. När du är klar med installeringen, skaffar du Google Homeappen till din surfplatta.

Med din högtalare som heter Google Home använder du röstkontroll för att streama. Först använder du Google Homeappen för att spela från strömningstjänsten och sedan använder du din Google Assistant för att visa vad du vill se. Därefterså använder du din laptop eller annan enhet som en fjärrkontroll och du kan pausa eller ändra oavsett var du är ihemmet med röstkontroll https://jeapie.com/.

När det gäller om programmen funkar eller inte, så behöver du inte vara orolig över vad du kan spela eller inte via Google Home. Appar som exempelvis Netflix, Facebook, playtjänster och liknande stöder detta och tar hand om allt det tekniska för dig. Med Google Home Assistant kan du se en komplett lista över vilka program som du kan streama till via GoogleHomeAssistant. Samma funktioner gäller för material som finns på din mobil eller smarttablet.

Others

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*