Estetikkliniken

Mitt i Göteborg finns skönhetskliniken inom skönhet och hudvård. Vårskönhetsklinik utför det mesta inom estetik och skönhet. På vår skönhetsklinik verkar legitimerad personal som behandlar områdena botox, fillers, microtoxin och bodysculpting. Vårabehandlare ärhandplockade för deras specialisering och moderna perspektiv på behandlingar inom estetik.Skin Laser and Beauty Clinic | Attock | CityBook.Pk
Vårklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom sökområdena botox Göteborg och fillers Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och övriga Sverige.
Vi har som mål att du ska vara nöjd med ditt besök och din behandling som du gör på vår klinik. Vår skönhetsklinik gör allt för att bli ett toppval för dig som vill välja en skönhetsklinik i Göteborg.

FillerGöteborg
Inom fillers Göteborg finns en mängd olika estetikkliniker inom Göteborg som har fillers erbjudande, men som inte är certifierade. Hos oss får du specialiserad och certifierad personal som behandlar dina önskemål i linje med att ge dig de bästa fillers i Göteborg.
Hyaluronsyran som vi använder i vår fillerbehandling är framtagen för att ge en naturlig effekt på det området som du vill behandla. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillerseller att inte tåla syran i fillers.
Vår skönhetsklinik har alltid en vision och mål att våra erfarna personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss på Södra Hamngatan 59 i Göteborg har vi fillers erbjudande på vår klinik inom varierande områden och behandlar allt inom fillers käklinje, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads beautyclinics har att erbjuda.

Botoxpriser
Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox skiljer sig priserna åt.
Du kan exempelvis behandla botox kråksparkar, botox ögonbryn eller botoxkäke för att nämna några utav områdena som gåratt behandla.
Svar på hur mycket det kommer att kosta ges i samband med konsultation med din behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du vill ha botox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången fördig. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilken behandling med botox som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat https://gotaklinik.se.

Hur går det till vid en botoxinjektion?
Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din injicering. Därefter har du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att förklara steg för steg, pris och för att besvara om du har några frågor. Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort injicering innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sitt utlåtande om din behandling.
Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox effekt
En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox? Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på samarbetet är mellan din kropp och botoxen. {För att se full effekt av din behandling med botox, så kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Botoxbehandlingen varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling som du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och får en injektion som håller och som varar längre än vad exempelvis en enda injektion skulle göra.

Others

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*