SUP

SUP är en aktivitet som har blivit mycket uppmärksammad runt om i världen och speciellt i Europa och Sverige. Stand Up Paddleboard innebär att användaren står på en paddleboard liknande en surfingbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.

Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du ha din paddle i allt från sjö till hav. På grund utav detta ges fler möjligheter att bruka din Stand Up Paddleboard, beroende på vilken vattentyp som du har din paddleboard i.Inflatable SUP - Stand Up Paddle Boards - Stand-Up-Paddle (SUP) | BicSport

Paddleboard

När du ska utöva SUP är det viktigt att välja rätt De erbjuderStand up Paddle. Du kommer att märka stora skillnader med Stand Up Paddle om du har valt en paddelbräda som är anpassad för din SUP aktivitet. Paddelbräda är tillgängliga i två olika varianter. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård paddelbräda är skapad för högre hastighetskompetens, har bättre glid och är ett bra alternativ om du vill undvika att fylla upp din paddelbräda varje gång och kan komma ut på vattnet direkt. Den stora fördelen med en uppblåsbar paddleboard är att den tar lite plats och att den är lätt att ta med och testa på nya SUP möjligheter dit du reser.

SUP – SUP Yoga

SUP finns i olika varianter och med den specialdesignade paddelbrädan finns alla möjligheter att utveckla träningsformen. Vad som trendar inom SUP är SUP Yoga som är yoga utförd på paddle. Fenomenet SUP Yoga är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.

PaddleStockholm

SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. I många av Stockholms badplatser har det blivit vanligt att istället för att hyra kajak Stockholm runt till att ta en paddleboard Stockholm runt. Stand up paddling är en träningsform som är till för både unga och gamla och som bidragit till en aktivitet att göra utomhus när det är strålande Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är SUP en upplevelse som passar för både nybörjaren och experten.

Arts & Entertainments

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*