Vad blir årets julklapp 2020?

Den 18:e november, så presenterade HUI research att det är stormköket som blev årets julklapp 2020. Årets julklapp har funnits i 34 år och är en presentation som brukar markera den riktiga starten för julhandeln i Sverige. Eftersom många tycker det är svårt att köpa rätt julklappar, så kan detta vara en slags vägvisare.Hej Google! Nu kommer Googles smarta högtalare med svensk röstassistent  till Elgiganten | IT-Kanalen

Vi vet alla hur svårt det kan vara att köpa julklappar till personer du känner eller bekanta. För den som vill hänga med i det senaste och som vill ge en julklapp som är påtapeten, så är det varmt rekommenderat att köpa en julklapp som är valt som årets julklapp. Skulle det vara så att du vill ge någonting annat än vad som har blivit årets julklapp, så är det etttips att välja något som har varit väldigt populärt under året eller som kommer att vara väldigt aktuellt under kommande året.

Kriterier årets julklapp

För att en produkt ska kunna bli vald till Årets Julklapp av HUI, så måste ett eller flera av kommande kriterier först vara uppfyllda – Produkten ska vara en nyhet eller ha fåtten nyvunnen popularitet för nuvarandeår. Försäljningsvärdet ska vara märkbart för kandidaten eller säljas i stort antal. Produkten ska ge en representation av dagens samhälle.

Visst var det så att flera somtrodde att den smarta högtalaren skulle väljas ut som årets julklapp. Argumenten är för att det är en väldigt aktuell produkt där utvecklingen går framåt och det harblivit en allt mer populärenhet både i hemmet och i butiker. Stormköket som valdes till årets julklapp är raka motsatsen till vad en smart högtalare är och det är därför som det är varmtrekommenderat att tänka på om det inte ska bli ett köp av en smart högtalare istället för ett stormkök.

Årets julklapp stormköket passar perfekt när det är dags att ge sig ut i naturen. Frågan är vilken som kommer att brukas och uppskattas mest av en smart högtalare eller ett stormkök. Om du har för vana att gå ut i skogen, så är det klart att stormköket är mer passande, men med en smart högtalare kan du använda dig av varje dag i hemmet eller lokalen som du befinner dig till vardags och helg.

Varför kan också Smarta Högtalaren bli årets julklapp framöver?

Det är inte omöjligt att den smarta högtalaren snart kommer att utsestill årets julklapp. Eftersom Google Home precis översatts på svenska och att vi i Sverige är snablärda vad gäller ny teknik, så har vi kännedom om att smarta högtalaren blev en storsäljare under Black Friday 2020 och kommer förmodligen att fortsätta att sälja stort under åretsjulhandel. GoogleHome har vuxit enormt i Sverige under hösten. Mycket av detta har att göra med att smarta högtalare nu finns på svenska.

Julklappstips

Julklapparna som har blivit utvalda till Årets julklapp kan ge lite inspiration:Årets julklapp 2016 – VR-glasögonen,Årets julklapp 2018 – Det återvunna plagget, Årets julklapp 2010 – Surfplattan.

Hur använder jag en smart högtalare?

Med smarta högtalare har du möjlighet att kunnastyraditt hem trådlöst. Den populära smarta högtalaren är en liten högtalare som ansluts via Wi-Fi. Du använder din röstsom fjärrkontroll. När du använder din smarta högtalare, så laddas det automatiskt ner information från källor som äranpassade för högtalaren, som sänds direkt till enheten och som kommer att sköta kalibrering och dataöverföring på enheten som den används på. Smarta högtalarefungerarmer eller mindre som en renkontroll.

Smarta högtalare sköter inga appar och har ingen direkt möjlighet att exempelvisinstallera program och liknande. Det är du som bestämmer vad som ska spelas uppdär du är och väljer vilken enhet som du vill streama från. Internetanslutningen för högtalaren sker via Wi-Fi, vilket måste vara befintligt för att förbindelsen skall fungera helt.

Shopping & Product Reviews

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*